Virrpanna!

publicerat i
Man vet att semestern behövs när du börjar bli virrig och klumpig.
För er som har läst min blogg länge, vet om att jag en gång i tiden hade något som hette dagens Anneli.
Det är nästan så att jag måste börja införa det igen nu:P
 
Just nu är det inte att jag slår mig eller så, utan jag råkar säga helt tokiga saker utan att tänka efter, eller att jag helt enkelt glömmer saker.
Igår och idag har varit extrema, igår var nog den bästa när jag sade till min tränare något i still med "jag ska duscha, stannar du?", jag dog av garv när jag insåg hur det lät och blev nog lite röd om kinderna, haha.
Idag, satt jag och tittade i min kalender på jobb, jag ville se vilken helg jag inte hade något planerat (för att jag ville planera något).
Jag kom till vecka 28 och tänkte, "den helgen gör jag ju inget, då får jag hitta på något". Mmmm, tills jag någon minut efter tittade på mobilen och insåg att då hade jag ju faktiskt min 30 års fest !?!
Eller varför inte nämna när Klas skulle hämta mig för att vi skulle träna och jag går ner och sätter mig i min egen bil!!
Hahaha, jag hann verkligen glömma på vägen ner i trappen att jag skulle bli hämtad.
Och detta är bara några exempel.
 
Jag vet inte om det bara är roligt eller skrämmande. Men jag väljer att skratta ordentlligt åt mig själv och drömmer mig bort till semestern som är om lite mer än 2 veckor.
Whoop whoop!!!
 
Bild från dagens träning
 

Vardagslyx..

publicerat i
Igår tog jag mig tiden att för en gång skull vara helt själv.
Det har varit en intensiv vecka då jag har varit i Amsterdam med jobb och när man kom hem så var det folk sjuka på jobb och en himla massa att göra.
I Torsdags fick mamma sin födelsedagspresent, vilket var att jag bjöd henne och pappa på Pinchos i Malmö.
 
Det var uppskattat :)
Så igår efter en stressig dag på jobb, kände jag att min kropp började protestera så jag avbokade mina planer för kvällen. Stack och åt taco med mamma och pappa och se hade jag en myskväll i min ensamhet.
Och ni kan tro att jag mådde. Jag hade köpt nog 2 kilo godis!?! (kommer ju aldrig äta upp de) och 3 filmer, tände ljus i min lägenhet och bara satte mig i soffan och latade mig. Jag minns faktiskt inte när jag senast hade en Fredag utan träning och utan planer efter träningen. Jag är proffs på att boka upp mig även om jag kan känna att jag hade behövt vara lite själv.
 
Men jag tog mitt förnuft tillfånga igår. Och hela denna helgen blir rätt lugn. Jag ska iväg och träna med Klas snart och efter det ska jag och bästa Steffi ha tjejdag med övernattning. Slapp på hög nivå med andra ord.
 
Ha en fin helg mina vänner.