Dagens Annellisaa

Jag skulle i Fredags iväg till stranden och ta mitt första dopp för året. Oerhört sent, jag vet, men jag skyller på Corona som alla andra:P Man har liksom inte tänkt i sina vanliga banor.
Men i alla fall, jag tog fram en bikini från min bikinilåda, satte på mig den och satte mig och vänta på att min sambo skulle bli färdig. När jag skulle gå sprang jag in på toaletten, väl färdig tittar jag mig i spegeln och ser hur jag är helt svart  precis ovanför höger bröst. Inte lite desutom, en fläck ungeför lika stor som en knytnäve. Nu fick jag tyvärr inte bild på på det, utan fick bara bild på när jag hade stått och skrubbat i 5 minuter. Det gick knappt bort. Och det var någon sörja som satt på min bikini överdel.
 
Jag kan för allt i världen inte komma på vad det var för något heller. Sist jag använde den var i September när jag var på Rhodos, sen blev den tvättad och åkte ner i lådan. Hur kan där ha smygit ner någon svart färg smörja som nästan vägrar gå av.
 
Det är och kommer antagligen alltid att förbli ett mysterium. Men självklart ska det komma på min bikini. Ja både jag och sambon fick oss ett gott skratt i alla fall :P
 
 

Boohoo

En vännina till mig informerade mig om en hemsida som säljer kläder som heter Boohoo. Som alltid när jag hittar en ny aida med kläder jag gillar så kör jag en test runda för att se hur kläderna är. Jag blev oerhört nöjd, av 4 plagg var det bara ett som inte passade och de plagget var jag nästan säker på att de inte skulle passa. Så fråga mig inte varför jag beställde den :D


På bilden ser ni det absolut bästa från min beställning. 

In och kolla på hemsidan vet jag :)

Ha en fin kväll/Annellisaa

3 gånger rabarber!

I veckan skördade jag årets första rabarber och idag hade jag äntligen lust att använda dem.

Det första jag gjorde var en smulpaj med rabarber. Enkelt och fruktansvärt gott, självklart med oerhört mycket vaniljsås till.


Det blev en himla massa skal över och jag kände att det ar synd att slänga, så jag ställde mig och gjorde en väldigt enkel saft med lite citron.


Och sist med inte minst passade jag på att göra lite rabarbervatten också.


Rabarber för hela slanten med andra ord.

Ha en underbar kväll mina vänner/Annellisaa