The real housewifes of new york

Hej på er.
Jag hoppas allt mår bra och följer alla restriktioner nu så vi snart (om någon månad) kan få börja leva lite mer normalt.
 
Nu i detta Corona tillstånd har jag börjat titta på The real housewifes of new york från säsong 1. Oerhört underhållande!
Jag tittar nog mest på det för att jag blir så fascinerad över hur elaka och korkade människor kan vara. Pengar gör inte en klokare eller lyckligare. Dramatiken som dessa damer skapar är värre än hur man själv höll på när man var tonåring. Så skämselkudden är framme ett par gånger per avsnitt.
Jag är lite allergisk mot Ramona som har varit med hela tiden, att man får lov att bete sig så hemskt mot människor är för mig en gåta. Men det gör ju "bra"  tv och jag tittar ju själv på det men man blir lite stum ibland.
 
Jag tittar inte på så mycket dokusåpor men en del av Real housewifes gillar jag och Vanderpump rules. Ex on the beach och Big brother och allt sånt hatar jag.
 
Gillar ni att titta på någon sån här serie? Vilken i så fall?
 
 
 
Ha en underbar Valborg, håll er hemma. Gå inte ut och festa.
//Anellisaan

Enkel snack

Hej alla.
Hoppas att helgen har varit underbar.

Jag tänkte dela med mig av ett oerhört enkelt tips på snacks/tilltugg. 
Köp en naturell färskost i detta fallet en Philadelphia. Ta ut hela ur förpackningen och lägg på en tallrik, gärna med hög kant. Försök få ut den utan att förstöra formen.

Sen tar du sweet chili sås och täcker över  osten. Sen tar du tortilla chips och dippar. Så himla lätt och så sjukt gott. 

Prova :)


Ha en fin kväll /Annellisaa 

Avstånd......

Det här med att hålla avstånd är ju oerhört lätta regler och borde inte vara svårt att komma ihåg, förstå eller att respektera för den delen. Man läser mer och mer om hur folk måste säga ifrån personer att ta ett steg tillbaka eller två och att man då till och med får mothugg.

Min kära pappa blev utsatt för detta, han bad en person hålla avstånd och fick som svar "varför de?" Det blev sura miner och personalen fick säga till.  
SKÄMTAR DU MED MIG?
Vad är det för fel på folk? Vad är det man inte förstår? Folk kan dö av denna Covid 19 och folk respekterar inte andras liv. Där finns människor som hostar på offentliga platser för att skrämma folk. Ni borde skämmas, verkligen.
Jag vet inte vad jag hade gjort om jag hade sett något sånt, jag hade gått bananas! 

Det är absolut inte alla som beter sig så här men att det finns människor som gör det, får mig att må illa. Djur behandlar inte andra djur så här men det finns människor som beter sig som monster. 
Suck!

Det är tur att största delen av mänskligheten är god, även om man tvekar ibland.

Har ni haft någon tråkig upplevelse i dessa Corona tider?

Ha en fin Söndag/Annellisaa