Rituals

Måste passa på att rekommendera Rituals ansiktsservetter. Jag använder dessa när jag ska torka bort mitt smink och jag tycker de är jätte bra. Sminket går av lätt och huden känns fin och fräsch.



Det var ett litet tips från coachen. Har någon mer provat dessa?

Ha en fin dag/Annellisaa 

Klumpeduns

Hej finaste läsare.
 
Jag hoppas allt är bra med er och att ni fortfarande har semester och njuter av den trots lite blåsigt väder (i Skåne i alla fall).
 
Jag började jobba igår och var otroligt bitter över detta, då jag bara har haft 2 och en halv veckas ledighet.
Men jag fick en hel del "tacka gudarna att du är tillbaka" meddelande, så då kändes det bättre :)
 
Innan jag började jobba så lyckades jag klämma in en "Dagen Annellisaa".
 
Jag hade haft fördelsedagsfest förra helgen och någon dag senare skulle jag gå ner med alla tomma flaskor. Inga konstigheter egentligen. Men jag går ner för vår trappa och när jag nästan är nere på entre plan så säger det bara KRAS, påsen går sönder och 15-20 glasflaskor åker ner för trappen, enda ner till källaren. Braket var så högt så jag trodde att jag skulle bli döv, jag får springa upp till lgenheten och hämta min kära sambo som får hjälpa mig få bort detta innan folk kommer och går i trappen.
 
Jaaaa, det tog sin lilla tid att rensa upp och några skärsår senare så var man färdig. Nästa påse jag tog ner hade en påse till runt sig.
 
Man lär sig av sina misstag :P
 
Har ni också klumpat til det i trappuppgången någon gång?
 
Ha en fin dag/Annellisaa
Taggar: #klumpig, #trappa;

Semestern

Hej på er.

Nu har jag sorgligt nog haft mer än halva min semester (för denna gång). Denna semestern kommer jag minnas som "semestern jag sov ikapp förlorad sömn". Så mycket som jag har sovit nu har jag inte sovit de senaste 5 åren. Och Gud vad skönt det är. Jag har ju haft ett problem i några år att jag alltid vaknar vid 7 även när jag är ledig men så fort vi åkte upp till stugan i Osby ändrades de och det har hållt i sig även när vi kom hem. Och det bästa är nog att jag inte har haft panik över all sömn, jag brukade ju förr om jag sov längre känna att jag sov bort min tid. 


Så vad gjorde vi i stugan i Osby då! Vi paddlade, var på älgsafari, spelade spel, promenerade, skrattade, åt och drack. Och kliade på alla våra myggbett. 

Underbart ställe när man ska koppla av och varva ner. Varför åka utomlands just nu när vi kan njuta av svenska naturen.

Vad har ni gjort på er semester?

Ha en din kväll kära ni /Annellisaa